27 Aralık 2017 Çarşamba

2018 Modası Neler?

2018 kış sezonu modasını merak ediyorsanız şöyle birkaç mağaza gezdiğinizde fikir sahibi olmanız kuvvetle muhtemel. Sokak modası bu sezonda oldukça hareketli. Renkler her zaman sevilen renkler. Sadelikten hoşlananlar için de, şık olmayı sevenler için de, resmi giyinmeyi sevenler için de özel tasarımlar ve trendler mevcut.  2018’in trendlerini merak edenler buraya;

Fitilli Detaylar

Uzun bir süre sahalarda trend olarak görmediğimiz fitilli kadifeler fitilli çizgiler bu sezona damgasını vuruyor. Fitilli kadife trendi en çok pantolonlarda hissedilse de ceketlerde ve hatta aksesuarlarda da rastlamak mümkün.
Fitilli kadifenin yanı sıra fitilli detaylar da bu sezonun trendi. Fitilli bereler, fitilli hırkalar hatta fitilli kazaklar 2018 modasının vazgeçilmezlerindendir.Fitil Detayları
Fitil Detayları

Mor Aşkına

Geçtiğimiz yılın moda rengi yeşildi. 2018 yılının moda rengi ise, mor seçildi. Mor son yıllarda zaten sevilen bir renkti ama moda olduktan sonra her şeye yansıyan bir renk oldu. Morun koyu tonu daha çok tercih edilse de açık tonlarına da rastlamak mümkündür. Mat rujlarda harika görünen mor, çizmelerde de mükemmel görüntü oluşturuyor. Mor kazaklarda vitrinlerde asilce boy gösterirken, saç rengini de mor seçenlerin sayısı azımsanamayacak kadar çok. Mor aşkı dört bir yanımızı sarmış durumda.
Mor Trendi
Mor Trendi

Takım elbise

Resmi alanların dışına taşan takım elbiseler 2018 sokak modasının da vazgeçilmezleri arasında kendine yer buldu. Özelikle gri renklerde rastladığımız takımları lacivert ve pastel renklerde de görmekteyiz. Rahat kalıplara ve spor çizgilere sahip takım elbiseler genellikle pantolon ile kombin edilse de pileli etekleri de takım olarak kullananlar var.
Takım Elbise Trendi
Takım Elbise Trendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder